Kom direct in contact: 06 53 16 84 92 | 06 30 88 85 65 info@inhuus.nl

Willem Jan Wubs

Vroeger als kind wilde ik architect worden. Ik was dan ook vaak aan het tekenen, bouwen en knutselen. Op school vond ik dit de aller leukste vakken en na groep 8 ging ik naar de “groene” school. Hier werd de drang naar een creatief vak alleen nog maar groter. Na deze “groene” school besloot ik de opleiding Vormgeving & Architectuur te gaan volgen. Na twee jaar voelde ik dat de opleiding niet meer aansloot bij dat wat ik nodig had.

Ik koos voor een sociale studie. Op de opleiding Sociaal Cultureel Werk heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt op persoonlijk gebied. Het vak Drama heeft daar een groot aandeel in gehad. De keuze om als vervolgstudie Dramatherapie te kiezen was logische. Het heeft mij inzicht gegeven in hoe belangrijk ik het vind om echt te luisteren en verbinding te maken. In mijn studententijd kwam ik te wonen in de Poli. Een woonvereniging waarbinnen klussen een pré was. Ik heb in de poli veel mooie dingen opgebouwd, één van deze mooie dingen is de vriendschap met Lynne. Wij hadden samen een klik! als het ging over interieur en architectuur, we konden hier uren over door praten.

Na deze bijzondere tijd had ik behoefte aan een creatief vak. Puur om mezelf binnen deze discipline te ontwikkelen. Na een aantal sollicitaties werd ik  aangenomen als Visual Merchandiser bij een bekend kledingmerk. Binnen dit vak heb ik mijn creativiteit binnen een commerciële setting leren kennen. Wat mij het meeste aansprak was de combinatie van ruimte, beleving en gevoel. Hoe meer ik me hierin verdiepte hoe meer ik het besef kreeg dat dit veel raakvlakken had met die klik!

Met deze kennis en passie kwamen Lynne en ik al snel op het idee om onze krachten te bundelen. INHUUS werd een feit.

Ik besloot echt te luisteren en verbinding te maken.

 

INHUUS interieurontwerp