Kom direct in contact: 06 53 16 84 92 | 06 30 88 85 65 info@inhuus.nl

Lynne Vilks

Geboren en getogen in het nuchtere Twente. Bouwen aan ruimtelijke beleving zat er al vroeg in. Als jong meisje fietste ik al rond in nieuwbouwwijken opzoek naar avontuur. In al mijn onwetendheid wist ik de nieuwbouwwoning binnen te sluipen en beeldde ik me in hoe de woning eruit kwam te zien. Mijn oom stimuleerde mij al op jonge leeftijd waardoor ik gelijk heb gekozen voor de opleiding MBO Bouwkunde.

Tijdens mijn opleiding HBO Bouwkunde Architectuur woonde ik in een bijzonder studentenhuis in Groningen. Mensen met een passie voor bouwen en klussen wonen hier samen in prachtige panden. Hier heb ik Willem Jan leren kennen. Naast een zeer hechte vriendschap ontdekten we onze gezamenlijke passie voor Interieur en styling.

Na mijn studie ben ik in de aannemerij terecht gekomen. Hier heb ik bij een aantal grote aannemers gewerkt als kopersbegeleider. En geweldige drukke baan waar ik veel woonwensen heb mogen vertalen. Omdat ik zocht naar meer balans ben ik inmiddels parttime als ambtenaar Bouwen en Wonen werkzaam bij een prachtige gemeente in Friesland. Met INHUUS kan ik, als kers op taart, mijn creativiteit kwijt. Mijn liefde voor bouwkunde, architectuur en interieur komen samen. Dat geeft zo ontzettend veel energie! Samen met Willem Jan maken we elk ontwerp tot een uniek persoonlijk ontwerp op maat.

INHUUS interieurontwerp